De mand

MakeSenz

MakeSenz zet zich in voor gezonde en authentieke schoonheid, verbetert de conditie van de huid en respecteert de gezondheid en het milieu.

Onze waarden van natuurlijkheid, eenvoud & plezier en ons motto "Minder is meer" zijn de pijlers van ons engagement.

Alle MakeSenz producten zijn ontworpen om effectief te zijn en tegelijkertijd uw dagelijks leven te vereenvoudigen.

Hoe doen we dit?

Door onze expertise in het selecteren van natuurlijke ingrediënten die goed zijn voor de huid, door onze formuleringen op basis van botanische wetenschap & aromatherapie en door onze nauwe relatie met onze klanten om hun behoeften beter te begrijpen.

Ons lokaal geproduceerde assortiment is gecertificeerd veganistisch, biologisch (met ten minste 98% van de ingrediënten van natuurlijke oorsprong) en 'slow cosmetic'.

De schepper

Na meer dan 10 jaar in de industriële cosmeticasector droomt Sophie Trenteseaux van andere mogelijkheden. In 2009, als jonge moeder, volgde ze een opleiding aromatherapie en cosmetologie en besloot ze haar eigen weg te gaan door in december 2011 MakeSenz op te richten.

Haar ambitie? Een gezond alternatief bieden voor industriële producten, geen merk dat wonderen verkoopt, maar een authentiek merk dat de huid in al haar toestanden begeleidt en respecteert.

"Ik geloof dat de wereld van morgen meer respect zal moeten hebben voor onze gezondheid en ons natuurlijk evenwicht als mens. Het moet ook respectvol zijn voor de planeet en haar ecologisch evenwicht. Mijn verbintenis is een gamma huidverzorgingsproducten aan te bieden op basis van natuurlijke en duurzame ingrediënten, vervaardigd volgens eenvoudige processen en verpakt op de meest ecologisch verantwoorde manier mogelijk. En vooral, om u te beloven dat u zich goed zult voelen met gezonde, doeltreffende en smakelijke producten.

Een gemoedstoestand

"Minder is meer" is het motto van MAKESENZ, dat een visie op cosmetica wil aanmoedigen die het natuurlijke evenwicht van de huid ondersteunt.

"Bij klassieke industriële producten hebben we de indruk dat we steeds meer moeten gebruiken om een resultaat te verwachten. Uit mijn ervaring blijkt dat een hernieuwd contact met de huid, een beter begrip van haar behoeften en het opwekken van haar natuurlijke kracht met zeer gerichte plantaardige ingrediënten een veel duurzamer effect zal hebben."

Het gaat erom het juiste product te gebruiken, de juiste dosis, op het juiste moment.

De MakeSenz mentaliteit ondersteunt de natuurlijke werking van de huid en stelt alle mensen in staat verantwoordelijkheid te nemen voor de verzorging van hun huid en lichaam met een reële impact op hun algehele welzijn.

MakeSenz