De mand

MakeSenz

MakeSenz is een milieubewust Belgisch huidverzorgingsmerk , toegewijd aan gezonde en authentieke schoonheid die de huid beschermt en zowel de gezondheid als het milieu respecteert. Actief sinds 2011 op het gebied van natuurlijke huidverzorging met groeiend succes, MakeSenz biedt een nieuwe visie op cosmetica vol gezond verstand.

makesenz lifestyle

Onze missie is opgebouwd rond sterke waarden (natuurlijkheid - respect - transparantie - eenvoud) en maakt het motto "Minder maar beter" tot de pijler van ons engagement.

Alle MakeSenz-producten zijn ontworpen om de effectiviteit van huidverzorgings- en schoonheidsrituelen te verbeteren en tegelijkertijd uw leven te vereenvoudigen. Hoe? 'Of' Wat? Dankzij onze unieke knowhow die is gebaseerd op de selectie van natuurlijke ingrediënten van kwaliteit en gunstig voor de gezondheid, op onze formuleringen gebaseerd op de principes van botanische wetenschap en aromatherapie en ten slotte op de uitwisselingen en de nabijheid die we met onze klanten onderhouden hun behoeften en verwachtingen beter begrijpen.

Ons assortiment wordt lokaal geproduceerd in België, is veganistisch gecertificeerd, eco-gegarandeerd en heeft het label 'slow cosmetics'. Het omvat een reeks verzorgings- en hygiëneproducten die zijn samengesteld met ten minste 98 % d 'ingrediënten van natuurlijke oorsprong. De meeste van onze producten kunnen worden gepersonaliseerd met etherische oliesynergieën om hun doeltreffendheid en uw welzijn te verbeteren. We bieden ook een reeks "basics" -producten, kits voor het vervaardigen van cosmetica en geschenkverpakkingen.

Een baanbrekende ontwerper

sophie makesenz

Na meer dan 10 jaar in de industriële cosmetica-sector droomt Sophie Trenteseaux van andere mogelijkheden. Met een opleiding in aromatherapie in de hand, besloot ze in 2011 haar eigen weg te banen door MakeSenz te creëren. Zijn ambitie? Bied een alternatief aan voor bestaande producten, geen cosmetica die wonderen verkoopt, maar een authentieke cosmetica die de huid in al haar vormen begeleidt en respecteert: "Ik geloof dat de wereld van morgen meer respect zal moeten hebben voor onze gezondheid, en voor ons natuurlijk evenwicht als mens. Het zou ook de zorg van de planeet, de natuur en haar ecologische balans moeten zijn. Mijn verloving ? Het gezondste cosmetische assortiment dat mogelijk is, gemaakt van natuurlijke, duurzame, lokale ingrediënten, met eenvoudige processen die niet duur zijn in energie. Verpak in de meest milieuvriendelijke verpakking die mogelijk is. En vooral: u laten genieten van gezonde, effectieve, mooie, smaakvolle producten van onberispelijke kwaliteit.

Een manier van denken

"Minder maar beter" is het motto van Sophie Trenteseaux die een andere visie op schoonheid wil aanmoedigen: een die rekening houdt met de natuurlijke balans van de huid . “Bij klassieke industriële producten heb je de indruk dat je steeds meer moet gebruiken om op resultaat te hopen. Mijn ervaring toont aan dat het opnieuw verbinden met je huid, het begrijpen van de behoeften en het opnieuw ontwaken van de natuurlijke kracht dankzij zeer gerichte plantaardige ingrediënten een veel duurzamere impact zal hebben. " Het zit er allemaal in: het juiste product, de juiste dosis, op het juiste moment gebruiken.

Deze drie voorschriften van de MakeSenz-gemoedstoestand worden goed gerespecteerd en bevorderen de natuurlijke werking van de huid en ondersteunen mannen en vrouwen bij een bevredigende zorg voor de schoonheid en gezondheid van hun huid met een reële impact op hun algehele welzijn.


NL
NL