De mand

Loyaliteitsprogramma

Meer en meer van jullie sluiten zich aan bij onze community en we zijn elke dag blij. Vanaf het begin hebben we jullie willen bedanken voor jullie loyaliteit, want jullie zijn onze beste ambassadeurs!

Maar hoe werkt uw loyaliteitsaccount precies?

Bij je eerste aankoop in onze boetiek in Elsene of in de eshop nodigen we je uit om een klantenaccount aan te maken. Met deze account word je een van de bevoorrechte klanten van Makesenz. Je wordt op de hoogte gehouden van onze nieuwste producten, evenementen, partnerschappen en nieuwtjes. Je ontvangt ook onze nieuwsbrief vol handige tips over hoe je goed voor jezelf kunt zorgen. Alles met een eenvoudige, minimalistische benadering.

Deze klantenaccount activeert direct uw loyaliteitsaccount. Je verzamelt punten als je aankopen doet en je hebt recht op een heleboel voordelen!

Compte de fidélité

Verdien 1 loyaliteitspunt voor elke 10 punten die u besteedt op €. Vanaf 30 punten ontvangt u een kortingsvoucher van 10 € per e-mail. Vanaf 60 punten ontvangt u een kortingsbon voor 15 € voor uw volgende online of in-store bestelling.

Als u uw kortingsvoucher in de winkel wilt gebruiken, bewaar dan gewoon de e-mail die u ontvangt met een code. Wanneer u uitcheckt, kunt u ons deze e-mail laten zien of gewoon de kortingscode geven.

Als u uw kortingsbon in onze e-shop wilt gebruiken, moet u de kortingscode die u in uw e-mail hebt ontvangen invoeren in het gedeelte "Cadeaubon of kortingscode" op de pagina "Informatie" nadat u uw winkelwagentje hebt gevalideerd en bent ingelogd op uw klantenaccount.

Insérer un code promo sur l'eshop

Word nu lid van de Makesenz-gemeenschap!

: Je hebt het recht om nee te zeggen! Als je geen account bij ons wilt aanmaken, zullen we je daar niet toe dwingen. En als je een account bij ons hebt en je wilt deze niet langer behouden, dan kun je ons vragen deze te verwijderen (door een bezoekje te brengen aan onze winkel of door ons een e-mail te sturen).