🎁 GRATIS LEVERING IN BELGIË VAN 28 NOV TOT 28 DEC 2022 🎁
De mand

Zero waste

Wij besteden bijzondere aandacht aan de manier waarop wij uw producten en bestellingen verpakken om respectvol met de planeet om te gaan.
Al onze flessen en verpakkingen zijn recycleerbaar en/of herbruikbaar.

makesenz zero waste

In een eco-bewuste aanpak bieden wij u ook de mogelijkheid om uw flessen te hergebruiken of te hervullen in onze winkel in Elsene.

3 opties in onze winkel in Elsene:

1/ Wij verzamelen de (schone) bruine glazen potten met crème, balsem en deodorant om ze te hergebruiken voor onze volgende productie. In ruil bieden wij u een korting aan van 0,20€/pot voor het ledigen.

2/ U komt met lege flessen van herstel of van ons en u koopt in bulk met een voordeligere prijs: shampoo, douchegel, tandpasta poeder, ghassoul, witte klei, badzout...

3/ U komt uw favoriete producten bijvullen aan de balie (nadat u uw flessen zorgvuldig hebt schoongemaakt) en wij bieden u een korting van 0,20€ op de prijs. Verkrijgbaar: Jojoba olie, Abrikozenpit olie, Bonne Mine serum, Revitaliserend jeugdserum, Aloë vera, Lichaamsverzorgingsolie, Hydrosols (Damask Rose, True Lavender, Rose Geranium en Oranjebloesem), Revitaliserend, Zuiverend en Verzachtend water.

Gefeliciteerd met al je zero-waste gebaren en gewoontes!

Elke actie telt en wij zijn er trots op dat wij samen met u mogen deelnemen.