De mand

Privéworkshops

MakeSenz biedt workshops aan om de geheimen van natuurlijke cosmetica te ontdekken en te leren hoe je op een natuurlijke manier voor je huid en je gezondheid kunt zorgen.

In deze crisisperiode in verband met het COVID-19-virus hebben wij alles in het werk gesteld om u ook in de toekomst in Brussel te kunnen ontmoeten, in een aangenaam kader en met inachtneming van de gezondheidsvoorschriften. Om dit te doen, verwelkomen wij u voor privéworkshops, in verbinding met de mensen in uw familiebel en de vriend (familie +1).

Voor deze workshops wordt een vaste prijs gehanteerd.

Tijdens de workshop moet een masker worden gedragen en voor, tijdens en na de workshop wordt desinfecterende gel ter beschikking gesteld.

De workshops vinden plaats in Elsene of Waterloo.

 • Praktische Aromatherapie: 100% AROMA - 200€ - 2u

Ontdek de 10 basis essentiële oliën voor een eenvoudig en praktisch gebruik in het dagelijks leven!
Deze workshop is ideaal voor een eerste benadering van aromatherapie voor therapeutische doeleinden en welzijn. Ontdek de eigenschappen van 10 essentiële oliën voor dagelijks gebruik en de te nemen voorzorgsmaatregelen. Leer hoe je ze dagelijks kunt gebruiken om kleine kwaaltjes te genezen, een goede gezondheid te behouden en je huid op natuurlijke wijze te verzorgen. Focus ook op de essentiële oliën van de zomer en de vakantie.
Vertrek met een schat aan advies, een kleine handleiding en vooral een mengsel van essentiële oliën aangepast aan uw behoeften (diffusie, massage, frictie, ...). Deze workshop is een must voor je eerste stappen in aromatherapie.

 • Natuurlijk parfum met etherische oliën - 200€ - 2u

Ontdek de wereld van parfum en olfactorische genoegens. Leer je eigen 100% natuurlijke parfum samenstellen op basis van essentiële oliën en vertrek met je eigen unieke creatie!
Een unieke olfactorische ervaring die je zonder aarzelen moet ervaren...
Tijdens deze workshop:

  • U kiest de aroma's en geuren die voldoen aan uw wensen, uw behoeften, uw verlangens op basis van het advies van onze trainer
  • Je zult leren om de top, hart en basis noten te assembleren
  • U stelt uw eigen parfum samen (50ml)
 • SOAPS : Van A tot Z leren maken - 300€ - 2u30

In deze interactieve, intieme en leuke workshop leert Lorraine, onze verzepingsexpert, u de basistechnieken van het cold process zeep maken.
U maakt per persoon 500gr zeep, stap voor stap, begeleid door ons advies. Onze basisformule is gecreëerd met onbewerkte en gecertificeerde biologische ingrediënten.
U voegt uw finishing touch toe door de essentiële oliën, pigmenten en plantaardige oliën van uw voorkeur te kiezen om uw creaties te personaliseren.
Wij hebben gekozen voor een kleine groep om u tijdens het hele productieproces een maximum aan advies en aandacht te kunnen geven. Alle materialen worden verstrekt, maar u moet wel een lang kledingstuk meenemen dat kan worden bevlekt (ideaal chemieschort of oude schilderskleren)
Iedereen vertrekt met alle adviezen, goede fabricagepraktijken en tips van de zeepmaker, evenals zijn persoonlijke productie van 500 g koudgemaakte zeep.

 • Gelaatsverzorging : gepersonaliseerde crème (2 potten) - 200€ - 1u30

U ontvangt uw gepersonaliseerde formule en 2 potjes crème (50ml & 30ml travel size).
Licht en vloeibaar, gezonde gloed voor de teint of anti-aging... uw crème wordt op maat gemaakt met een basis van natuurlijke en biologische ingrediënten om de schoonheid en gezondheid van uw huid te behouden.
Leer hoe u uw formule samenstelt op basis van uw huidtype en uw behoeften. Maak de bereiding af door de essentiële oliën van uw keuze toe te voegen op basis van ons advies in aromatherapie.

 • Haarverzorging : vloeibare shampoo & vochtinbrengende & ontwarrende spray - 200€ - 2u

Ontdek onze tips voor gezond haar en maak twee haarproducten:

 • Een vloeibare shampoo met zeepnoten (250ml)
 • Een hydraterende en ontwarrende spray (100ml)

- Lichaamsverzorging: hydraterende melk & deodorant balsem - 200€ - 2H

Maak 2 natuurlijke en biologische verzorgingsproducten op basis van plantaardige ingrediënten en personaliseer uw formules met essentiële oliën naargelang uw wensen en behoeften.
Op het programma van deze lichaamsworkshop:

 • Hydraterende en vloeibare lichaamsmelk met abrikozenpitolie (200ml)
 • Deodorantcrème met karitéboter, maïzena en zuiveringszout (30ml)
 • Gezichtsverzorging: Make-up Remover Balm & Tonic Lotion - 200€ - 2u

Maak 2 essentiële producten voor uw gezichtsverzorging:

 • Make-up remover balsem op basis van karitéboter en cacao voor gezicht en ogen (60ml)
 • Tonic lotion met planten en bloemen (100ml)

U zult uw producten kunnen personaliseren volgens de behoeften van uw huid en op basis van ons advies.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen via e-mail (info@makesenz.be) of door te bellen naar 02/6404034.

NL
NL