De mand

Privéworkshops

MakeSenz biedt workshops aan om de geheimen van het maken van natuurlijke cosmetica te ontdekken en te leren hoe je op een natuurlijke manier voor je huid en gezondheid kunt zorgen.

In deze periode, hebben wij alles in het werk gesteld om u ook in de toekomst in Brussel te kunnen ontmoeten, in een aangename omgeving en met inachtneming van de gezondheidsvoorschriften. Het dragen van een masker tijdens de workshop is verplicht en desinfecterende gel is beschikbaar.

Voor deze workshops wordt een vaste prijs gehanteerd voor maximaal 6 personen.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen om een datum vast te leggen, per e-mail (info@makesenz.be) of door te bellen naar 02/6404034.

De workshops vinden plaats in Elsene of Waterloo.

Praktische Aromatherapie: 100% AROMA - 200€ - 2u

Ontdek de 10 basis essentiële oliën voor een eenvoudig en praktisch gebruik in het dagelijks leven!
Deze workshop is ideaal voor een eerste kennismaking met aromatherapie voor therapeutische doeleinden en welzijn. Ontdek de eigenschappen van 10 essentiële oliën voor dagelijks gebruik en de te nemen voorzorgsmaatregelen. Leer hoe je ze dagelijks kunt gebruiken om kleine kwaaltjes te genezen, een goede gezondheid te behouden en je huid op natuurlijke wijze te verzorgen. Focus ook op essentiële oliën voor de zomer en de vakantie.
Vertrek met een schat aan advies, een kleine handleiding en vooral een mengsel van essentiële oliën op maat (diffusie, massage, frictie, enz.). Deze workshop is een must voor je eerste stappen in aromatherapie.

Natuurlijk parfum met etherische oliën - 250€ - 2u

Ontdek de wereld van parfum en olfactorische genoegens. Leer uw eigen 100% natuurlijke parfum samenstellen op basis van essentiële oliën en vertrek met uw eigen unieke en gepersonaliseerde creatie!
Een unieke olfactorische ervaring om zonder aarzeling te ervaren...
Tijdens deze workshop:

  • U kiest de aroma's en geuren die voldoen aan uw wensen, uw behoeften, uw verlangens op basis van het advies van onze trainer
  • Je zult leren hoe je de top, hart en basisnoten in elkaar zet
  • U stelt uw eigen parfum samen (50ml)

SOAPS : Leer maken van A tot Z - 300€ - 2u30

In deze interactieve, intieme en leuke workshop leert Lorraine, onze verzepingsexpert, u de basistechnieken van het cold process zeep maken.
U maakt per persoon 500gr zeep, stap voor stap en begeleid door ons advies. Onze basisformule is gecreëerd met onbewerkte en gecertificeerde biologische ingrediënten.
U voegt uw finishing touch toe door de essentiële oliën, pigmenten en plantaardige oliën van uw voorkeur te kiezen om uw creaties te personaliseren.
Wij hebben gekozen voor een kleine groep om u tijdens het hele productieproces maximaal advies en aandacht te kunnen geven. Alle materialen worden verstrekt, maar u moet wel een lang stuk kleding meenemen dat kan worden bevlekt (ideaal chemieschort of oude schilderskleren)
Iedereen vertrekt met alle adviezen, goede fabricagepraktijken en tips van de zeepmaker en ook met zijn eigen persoonlijke productie van 500 gram koudgemaakte zeep.

Gelaatsverzorging: gepersonaliseerde crème (2 potten) - 200€ - 1u30

  U ontvangt uw gepersonaliseerde formule en 2 potjes crème (50ml & 30ml travel size).
  Licht en vloeibaar, gezonde gloed voor de teint of anti-ageing... uw crème wordt gepersonaliseerd met een basis van natuurlijke en biologische ingrediënten om de schoonheid en gezondheid van uw huid te behouden.
  Leer hoe u uw formule samenstelt volgens uw huidtype en uw behoeften. Maak de bereiding af door de essentiële oliën van uw keuze toe te voegen op basis van ons advies in aromatherapie.


  Lichaamsverzorging: hydraterende melk & deodorant balsem - 200€ - 2H

  Maak 2 natuurlijke en biologische huidverzorgingsproducten op basis van plantaardige ingrediënten en personaliseer uw formules met de aanbevolen essentiële oliën naargelang uw wensen en behoeften.
  Op het programma voor deze lichaamsworkshop:

  • Hydraterende en vloeibare lichaamsmelk met abrikozenpitolie (200ml)
  • Crèmige deodorant met sheaboter, maïzena en zuiveringszout (30ml)