SAMEDI 25 MAI, BRADERIE À LOUVAIN-LA-NEUVE, INSCRIVEZ-VOUS À NOS ATELIERS GRATUITS AU 010/659950
De mand

Wonder klei

Geplaatst door sophie trenteseaux op
Argile
Klei wordt in cosmetica gewaardeerd om zijn reinigende en zuiverende werking. Ideaal voor huid-, haar- en mondverzorging. Het wordt het meest gebruikt als gezichtsmasker... Ontdek degene die op dat moment bij u past!

GROENE KLEI: Vette huid
De meest voorkomende klei, bekend om zijn evenwichtherstellende eigenschappen, het absorbeert overtollig talg. Als je een puistje hebt, kun je een mini masker plaatselijk maken, het zal helpen om het sneller te laten verdwijnen!

WHITE CLAY: Alle huidtypes
De ultrazachte multifunctionele klei, bron van welzijn, die bekend staat om zijn ontzwellende eigenschappen op de huid. Het kan gemakkelijk worden verwerkt in een badmelk of zelfgemaakte tandpasta.

ROZE CLAY: Reactieve huid en gebrek aan glans
Dit ultrazachte mengsel van rode klei en witte klei zorgt voor de meer reactieve huid. Het staat ook bekend om het verlichten van de teint.

GHASSOUL CLAY: Voor haar
Ultra fijn, het absorbeert overtollig talg en verwijdert onzuiverheden en dode cellen. In haarmasker reinigt het diep en geeft het volume.

TOEPASSING (1 keer per week)
U kunt u het masker al gebruiksklaar aanbieden of dit eenvoudige mengsel maken:
Doe 2 tot 3 eetlepels klei in een bakje met mineraal- of bloemenwater. Meng goed met een spatel (bij voorkeur van hout). Breng een dikke laag aan op uw gezicht en laat 5 minuten inwerken. Spoel vervolgens af met warm water. Laat het nooit opdrogen. Daarna, hydrateer je huid goed!

Oud artikel Nieuw artikel