NOTRE DEUXIÈME BOUTIQUE EST OUVERTE DEPUIS LE 16 AVRIL À LOUVAIN-LA-NEUVE, DANS LE CENTRE, RUE DES WALLONS 8A.
De mand

Goede gewoonten voor een mooie huid

Geplaatst door Magasin Shop op
Les bonnes habitudes à adopter pour avoir une jolie peau

Kleine, eenvoudige gebaren die onbeduidend lijken, hebben het vermogen om je huid te sublimeren. Hier zijn een paar goede gewoonten die je gemakkelijk in je dagelijkse routine kunt opnemen om je te helpen een huidverzorgingsroutine te ontwikkelen die vriendelijk is voor je huid en effectief.

Reinig en verwijder make-up elke avond

Reinigen is een essentiële stap voor een gezonde, stralende huid. Zweet, vervuiling en overtollig talg die zich gedurende de dag ophopen, verstoppen de poriën. Door make-up en onzuiverheden zorgvuldig te verwijderen, laat je je huid ademen en geef je haar een paar seconden een verkwikkende massage.

Gebruik huidverzorgingsproducten die zacht zijn voor je huid

Wanneer er een onzuiverheid op je gezicht verschijnt, is je eerste instinct ongetwijfeld om deze te laten verdwijnen met gerichte huidverzorgingsproducten die vaak erg hard zijn voor de huid.
Om deze onvolkomenheden te behandelen, bieden wij effectieve, zachte huidverzorgingsproducten die de natuurlijke balans van je huid in stand houden zonder haar uit te drogen of te irriteren. Je huid zal er stralender en comfortabeler door worden.

Kies voor een minimalistische routine


Als je verschillende producten gebruikt, zal je huid het zwaar te verduren krijgen! De verschillende lagen die je aanbrengt, creëren een verhullend effect waardoor de huid de producten niet kan absorberen en de voordelen van de producten teniet worden gedaan. Overlaad je huid dus niet met te veel producten en kies voor een minimalistische MAKESENZ routine met huidverzorgingsproducten met eenvoudige formules die zo geconcentreerd zijn in actieve ingrediënten dat er maar een kleine hoeveelheid nodig is om effectief te zijn.

Wees consistent in je routine

Als je te regelmatig van product wisselt, werkt je huidverzorgingsroutine niet. Consistentie is de sleutel tot effectiviteit. Geef je producten de tijd om zichzelf te bewijzen door ze regelmatig te gebruiken. Het is belangrijk om je huid minstens 3 tot 4 weken te laten wennen aan de nieuwe producten die je introduceert, de tijd die nodig is voor een celvernieuwingscyclus. Wees geduldig en houd vol met je huidverzorgingsroutine voor langdurige, zichtbare resultaten.

Slaap goed


Slaap speelt een cruciale rol bij de regeneratie van huidcellen. Korte nachten bevorderen het ontstaan van onvolkomenheden en het verwijden van poriën. Gun jezelf dus voldoende tijd om elke nacht te slapen (tussen 7 en 9 uur) zodat je huid zich op natuurlijke wijze kan herstellen en vernieuwen.

Hydraterende

Hydratatie is de sleutel tot een gezondere huid. Zorg ervoor dat je de hele dag door voldoende water drinkt om je huid van binnenuit gehydrateerd te houden. Als je minstens 1,5 liter water per dag drinkt, wordt je huid voller, zachter en stralender, met veel minder puistjes of roodheid. Je huid is elastischer en je teint frisser.

Neem een gezond dieet


Een evenwichtige voeding is fundamenteel voor een stralende huid. Eet voedingsmiddelen die rijk zijn aan antioxidanten, vitaminen en mineralen om je huid van binnenuit te voeden (fruit en groenten, vooral citrusvruchten en groene groenten, gedroogd fruit, zuivelproducten, plantaardige oliën, enz.) Beperk je inname van suiker, zout, alcohol en bewerkte producten om huidontsteking (acne, roodheid) en vroegtijdige huidveroudering te voorkomen.

Oud artikel Nieuw artikel