De mand

Een 100% natuurlijke haarroutine!

Geplaatst door sophie trenteseaux op
hair care summer

Verleidelijke troef en accessoire van al onze looks: Ons haar heeft vele facetten!

Het is dus van essentieel belang haar te verzorgen om haar schoonheid te behouden door siliconen en andere petrochemische ingrediënten te vermijden die een schadelijk effect hebben op het evenwicht van de hoofdhuid.

Volg ons advies om uw 100% natuurlijke haarroutine te vinden:

  1. Het oliebad voor droog of beschadigd haar

Verwen je haar één keer per week met een oliebad om het zijn glans en pit terug te geven! Verdeel, afhankelijk van de massa van uw haar, een passende dosis (niet te veel, niet te weinig) over de punten en de lengten. Laat minstens 1 uur of de hele nacht zitten. Spoel uit met lauw water en was je haar daarna 1 à 2 keer met onze zachte biologische zeepnotenshampoo.

Top 3 Haaroliën :

  1. Doel: shampoo minderen tot 2 x per week!

We wassen ons haar te vaak... Stop deze helse cyclus door conventionele shampoos die te hard zijn en vol zitten met siliconen (die het haar vet maken).

Kies voor onze absolute lieveling: MAKESENZ natuurlijke zachte shampoo op basis van biologische zeepnoten en aanpasbaar met essentiële oliën om aan uw behoeften te voldoen. Uw haar zal na een paar keer gebruik weer soepel en glanzend zijn. Al heel snel zult u in staat zijn de frequentie van uw shampoos te spreiden en uw haar zal in volle gezondheid zijn. Bovendien bespaart u 's morgens tijd 😉

  1. Spoelen en drogen

Spoel af met lauw water gedurende 30 seconden.

Heb je lang of fijn haar? Probeer aloë vera als ontklittende behandeling door een kleine hoeveelheid aan te brengen op de uiteinden en de lengten gedurende 1 minuut, alvorens af te spoelen met warm water.

Vermijd het föhnen van je haar met hoge hitte, kies voor een luchtföhn of met een warme blazer en niet te lang.

4. Ultra snelle glansbehandeling

Als je beschadigde punten hebt, krullen of om glans te geven aan je haar, knotten of vlechten, kun je ze een glansbehandeling geven met onze argan grapefruit haarolie. Doe hiervoor een paar druppels in je handpalm, masseer ze warm met je vingers en breng de olie vervolgens droog of nat (maar wel uitgewrongen) aan op de lengten van je haar. Dat is het! Je haar zal glanzen van gezondheid!

Oud artikel Nieuw artikel

NL
NL