NOTRE DEUXIÈME BOUTIQUE OUVRIRA CE MARDI 16 AVRIL 11H À LOUVAIN-LA-NEUVE, RUE DES WALLONS 8A.
De mand

Een zongekuste teint die gezond, eenvoudig en leuk is!

Geplaatst door sophie trenteseaux op
eclat bonne mine

Hier zijn onze tips om er goed uit te zien en je huid voor te bereiden op de zomer.

1- Let op wat je eet

Probeer je suiker- en alcoholgebruik te verminderen en kies vooral voor seizoensgroenten en -fruit voor een kleurrijk bord! En waarom zou je het niet aanvullen met een vitaminebehandeling, want als de zon niet schijnt, moet je je huid een vitamine D boost geven! En als je toch bezig bent, is het ook een goed moment om vitamine C te nemen voor een babyzacht huidje.

2- Ik boost mijn huid met het healthy glow serum

Dit kleine flesje is een wonder om je healthy glow een boost te geven. De perfecte formule op basis van wortel- en jojobamaceraat is rijk aan bètacaroteen (een voorloper van vitamine A, een zeer belangrijke vitamine op elke leeftijd, vooral voor de gezondheid van de cellen). Dit serum, versterkt met onze mix van essentiële oliën van Ylang-Ylang en Palmarosa, brengt je ook in een goed humeur!

Link naar het serum

serum bonne mine

Voor het lichaam kies je wortelmaceraat, boordevol vitaminen om de huid voor te bereiden op het bruinen en je benen en decolleté een mooie, natuurlijk ogende bruine teint te geven.

Link naar wortelmaceraat

macerat de carotte

3- Mijn gezicht masseren

Neem 's ochtends 2 minuten de tijd om je gezicht te masseren en energie te geven om gifstoffen af te voeren en de huid van zuurstof te voorzien.

Wij doen dit graag met onze handen en 4-5 druppels van het healthy glow serum. Verwarm de olie in je handpalm door de twee handpalmen samen te voegen en masseer dan het gezicht van binnen naar buiten, waarbij je je uitstrekt naar de slapen. Vergeet de nek niet, naar beneden strekkend om te elimineren en af te voeren.

Je kunt ook de rozenkwartsroller gebruiken.

Resultaat: een stralende huid, klaar voor de zonnige dagen.

Link naar producten

Oud artikel Nieuw artikel